Здравейте, обърна се Кирил Петков при второто си излизане на трибуната на

...
Здравейте, обърна се Кирил Петков при второто си излизане на трибуната на
Коментари Харесай

Здравей, Киро, но нещо не е наред. Скрий се в тунела под Шипка

Здравейте, обърна се Кирил Петков при второто си излизане на трибуната на Народното събрание, с цел да прочете нещо. Сякаш се намираше на Главната в Пловдив на среща с гласоподаватели.

Здравейте, поздрави Кирил Петков народните представители. Искаше да каже, че е бъдещият министър председател и е значимо това, което приказва. Например, че от дълго време трябвало да се пробие тунела под Шипка, а сме мотали толкоз време. Обясни, че ситуацията в Монтана също не е розово, да не приказваме за автомагистрала Хемус. Все значими работи, които в този момент били в ръцете на алчни лобисти.

Здравей, Киро, само че нещо не е наред.

Не може да излизаш два пъти на трибуната и да сричаш, да се запъваш и да не знаеш къде се намираш. Смях в залата и освен поради " здравейте “. Нали въпреки всичко си с тапия от Харвард. Или тя има по-малко значение от декларацията с погрешно наличие, с която стана длъжностен министър на стопанската система. Сигурно.  

Влюбен си в президента Радев, само че не приказва като него – страната е тресавище, стеле се мрак, апаши кръстостосват страната и дете от майка прибират. Такава е картината съгласно вас двамата. Но има и нещо блестящо – това сте вие, които ще оправите този батак за по-малко от 800 дни. Ако по този начин продължаваш, скрий се в тунела под Шипка, който ще копаеш.

И кой демон те би да направиш Никола Минчев шеф на Народното събрание. Сякаш той не е от адвокатската адвокатска фирма, на която, посредством твоите хора в Банката за развиване, плащаше по 20 000 на месец за правни услуги. Нали сте от тима на " почтените “, или той се е разтурил при мощния аромат на власт.

А на старите фрагменти се вижда и момчето, което избра за зам.-председател на Народното събрание от Политическа партия – Мирослав Иванов. Ролята на този юноша от Ямбол в предизборната акция беше извънредно значима. Той слизаше първи от брандирания партиен рейс и ти ръкопляскаше пред камерите, когато ти слизаше. Оказва се, че това е сериозна подготовка за комплицирания парламентарен живот.

Я, вятърът на смяната е довял щрудели, с изключение на Пеевски, установи червен народен представител новия подбор в парламентарния бюфет. Не, освен щруделите. Промяната продължава.

Но нещо не е наред, Киро.

Първият ти ден в Народното събрание е неуспех. А множеството от хората, които си събрал, стигнаха върха на кариерата си – да си създадат селфи в българския парламент.

С тях и тунела под Шипка няма да прокопаеш.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР